Přírodní korek
Přírodní korkové zátky jsou klasickou zátkou, která umožňuje vínu dosáhnout maximálního potenciálu zrání. Proto jsou přírodní korkové zátky od společnosti R.Cork podrobeny nejpřísnějším kvalitativním a senzorickým kontrolám, od sběru suroviny až po koncový produkt. Naše metodika byla vyvinuta především proto, aby Vám dala jistotu, že nikdy nebudete muset dělat kompromisy ohledně standardů kvality. Jinými slovy, naše přírodní korky poskytnou nejlepší výsledky.
K dispozici ve více vizuálních provedení.
Klíčové benefity:
- Maximální potenciál pro zrání na lahvi
- Vnímání a nepřetržitý kontakt se zákazníky
- Korkový uzávěr s nejmenší uhlíkovou stopou
Technické specifikace | | |
Délka | Vn ± 1,0 mm | | |
Průměr | Vn ± 0,5 mm | | |
Oválnost | ≤ 0,7 mm | | |
Obsah vlhkosti | 4 – 8 % | | |
Prachové částice | ≤ 2,0 mg/ cork | | |
Reziduální oxidanty | Negativní | | |
Celkově | ≤ 4 kolonie/korek | | |
| |
Těsnění | Žádný únik při 1 bar | | |
Senzorické hodnocení | “Jiné” ≤ 3% | | |
a TCA ≤ 1% | | |
Uvolnitelný 2,4,6 TCA | TCA < 2,0 ng/ l | | |
Extrakční síla | 15 – 40 daN (**) | | |