Laboratoř

Laboratoř disponuje moderním přístrojem WineScan firmy FOSS. Za dvě minuty dokáže stanovit nejdůležitější parametry, a poskytuje tak rychlou kontrolu vína každý den a v reálném čase. Parametry měřené u hroznové šťávy a moštu Vám umožní lépe rozpoznat zdravotní stav hroznů a jejich zralost a zvolit tak optimální čas sklizně. Analýza během fermentace je vhodná pro kontrolu přeměny cukrů na ethanol, čímž je dosaženo požadovaného dokvašení vína a správných podmínek pro růst kvasinek, včetně včasného zjištění vzniku těkavých kyselin. Kontrola kvality vína před lahvováním je důležitá z hlediska stanovení bílkovinné stability s následným určením dávky bentonitu na doškolení vína a stanovení oxidu siřičitého (volný, celkový). Metody nejsou akreditované.

Vzorky na rozbor jsou v laboratoři přijímány Po-Pá 7:00-15:30. Součástí každého rozboru je vystavení protokolu o zkoušce a výsledky jsou zákazníkovi sděleny ještě ten den, nejpozději den následující.

laborka2
laborka1

Kontaktní údaje

Provozovna:
Dúbrava 1605, 696 81 Bzenec
ID datové schránky: 6zsana3
Právnická osoba je zapsána v obchodním rejstříku vedeného u Městského soudu v Praze pod sp. zn.: C 198012.

Tel: +420 725 948 759
E-mail: obchod@vinnydum.cz